O nama

Autokuća FR & JO Autokuća FR & JO je osnovana davne 1999. godine.

U samim počecima smo se bavili samo uvozom rabljenih vozila po narudžbi. Međutim, zbog velike potražnje za rabljenim vozilima, odlučili smo da krenemo i sa uvozom većeg broja vozila.

Tako smo zbog povećanja voznog parka, odlučili da napravimo vlastitu poslovnicu, kojom smo olakšali posao oko prepisa, registracije, vođenja poslova te veliki parking plac, u kojem je moguće smještanje i 15 – 20 vozila istodobno.

Firma posjeduje i vlastitu šlep službu koja je dostupna 24 sata. Cilj naše firme je da postignemo maksimalnu kvalitetu u poslovanju i radu sa kupcima, pri čemu želimo da olakšamo našim kupcima da što brže dođu do svog vozila sa što manje problema i za što manje vremena, jer kao što svi znamo Vrijeme je NOVAC.

Firma ima u planu i dalje proširivanje svog voznog parka, da bi omogućili svojim kupcima da što prije dođu do traženog vozila vozila. U planu je izgradnja vlastitog servisa, gdje bi kupci bili u mogućnosti izvršavati preglede i popravku vozila kupljenih kod nas.

Firma posjeduje plac sa rabljenim vozilima, koji su doveženi za djelove koji su nažalost još i danas teško dostupni u našoj zemlji. Dođite i uvjerite se da smo jedna od boljih i kvalitetnijih autokuća, kako po ponudi koju imamo tako i po osoblju koje se trudi da udovolji svim vašim željama kada su u pitanju motorna vozila, a u skorijoj budčnosti se nadamo da ćemo postati i vodeća autokuća koja se bavi uvozom rabljenih vozila i auto dijelova.